Floyd Тебе надо пообщаца с Володей с Валерьяново он про 126 в Беларусии знает очень много на прдмет их состояния,может че и посоветует
Дык стан я і сам бачу, калі прыезджаю глядзець аўто. Гэты падабаецца: колер, да таго ж і радны. камплектацыя. Адсутнасць правага люстэрка. Я так думаю, што на ім люстэркі ад 123, таму што, правага люстэрка не было з завода. тое, што ён дарэстайл.
Зараз паспрабую падлічыць што патрэбна із з/ч, каб быў проста поўны камплект і колькі гэта будзе каштаваць.
Floyd молодец! Очень полезная тема! Машина конечно подъемная, но вкинешь в неё....Экземпляр 91 года куда лучше (по фото). Как вариант напряги брестских одноклубников для первоначального осмотра и если по подробным фото покажется, что ничего, то можно будет ехать.
Floyd комплектуха это одно, а когда ты его отпескоструишь для начала, увидишь реальное состояние его кузова ( судя по аркам работы там немало) и начнешь варить-подготавливать-красить, то сумма будет расти в геометрической прогрессии. Я ни в коем случае не отговариваю, но всё же я бы поискал вариант или дешевле, или живой по кузову, но дороже. Машина легендарная конечно, но встанет она тебе в 7-10к, не проще ли сразу найти? В любом случае удачи тебе в поисках, ждём новых вестей с "фронта"!
з.ы. заедь как-нидь на встречу посмотри 126-ой Максимуса.
_________________ Лучше быть, чем слыть.
Автомобиль: Автомобиль 1 : w202 1.8 HFM 09.10.1996 Автомобиль 2 : Газ-21Р 1970 Автомобиль 3 : w123 240d 1977 Автомобиль 4 : vw polo 1.4 2007 В ожидании Dodge Charger 1969-1970 =========== Ex Автомобиль : ford granada 2-door 1977 Ex Автомобиль : vw golf 2 1.6 1987
Floyd комплектуха это одно, а когда ты его отпескоструишь для начала, увидишь реальное состояние его кузова ( судя по аркам работы там немало) и начнешь варить-подготавливать-красить, то сумма будет расти в геометрической прогрессии. Я ни в коем случае не отговариваю, но всё же я бы поискал вариант или дешевле, или живой по кузову, но дороже. Машина легендарная конечно, но встанет она тебе в 7-10к, не проще ли сразу найти? В любом случае удачи тебе в поисках, ждём новых вестей с "фронта"!
Бывае і так, што не прасцей. Вось, брэсцкі за 8000... На фота ўсё цудоўна, а я пазнаў, што ён біты. Да і я пакуль не збіраўся купляць гэты, проста маленькая справаздача. Да таго ж, той што у Вашай спасылцы - фарбаваны. А як ён падгатаваны і што пад фарбай - пакуль невядома. А на залацістым, напрыклад, іржа, але з ім нічога не рабілі (як я убачыў). Дзякуй.
Shurik писал(а):
А фота ёсць?
_________________ Лучше быть, чем слыть.
Автомобиль: Автомобиль 1 : w202 1.8 HFM 09.10.1996 Автомобиль 2 : Газ-21Р 1970 Автомобиль 3 : w123 240d 1977 Автомобиль 4 : vw polo 1.4 2007 В ожидании Dodge Charger 1969-1970 =========== Ex Автомобиль : ford granada 2-door 1977 Ex Автомобиль : vw golf 2 1.6 1987
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4